2009. június 27., szombat

Most készültek:-)






















Kis kemencém jól bírja a strapát, sokat kellett mostanában dolgozzon . Az a helyzet, hogy a nyárral(?!!!?) együtt valahogy sokkal bevállalósabb lettem színügyileg. Most olyan színeket rendeltem Bullseye üvegekből, hogy a rendelés leadása után máris elkezdtem kombinálni ezerrel.
Izgalmas dolog ez:-) Az üvegek megérkezése után napokig az asztalomon vannak , és csak gyönyörködöm bennük:-D Ez most kicsit vicces, hogy lehet néhány üveglapban gyönyörködni:-) Legalábbis a férjem mindig rámcsodálkozik:-) Aztán az első alkalommal amikor pár óra szabadidőm van, leülök , tervezgetek, mérek, vágok, ragasztok, várok, kemencébe teszek, hűtök, közben izgulok, hogy aztán a kezemben tarthassam az eredményt. Néha nem sikerül. Túlolvasztom az üveget például. De már ezekhez az üvegekhez is kötődöm, és én hordom őket , még ha nem is olyan szépek, és nem tökéletesek. De abban is benne vagyok egy kicsit , és végülis mi emberek sem vagyunk igazából hibátlanok ha jobban belegondolunk, és mégis kellünk , és szükség van ránk... Mindenkinek szép napot :-)







5 megjegyzés:

  1. Szilvi! Én nem látok bennük semmi hibát, egyszerűen csak gyönyörködök bennük mert csodálatosak, minden elismerésem a tiéd, gyönyörű munkák!! Én el sem tudom képzelni hogyan készülnek.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek és nagyon ügyes vagy! Egyszerűen gyönyörűek:)

    VálaszTörlés
  3. Ajaj..........amit még ki kellene próbálnom..a csodatevés-- Nagyon szépek!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon szépek az ékszereid!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi-köszi! :-) Alma ha kipróbálod, garantált a függőség :-) Én így jártam, de egy cseppet sem bánom! :-)

    VálaszTörlés